Una trentena de nens i nenes participen a la vint-i-setena edició del Concurs de Pintura Ràpida Infantil

Dimecres, 29 de setembre de 2010 a les 00:00

Una trentena de nens i nenes, d'entre 3 i 13 anys, van participar, el dissabte 25 de setembre, al Concurs de Pintura Ràpida Infantil “Premi Gumersind Bisbal” de la Pobla de Claramunt. Aquesta activitat va arribar a la vint-i-setena edició i estava inclosa dins de la programació de les Festes Culturals.
En total al concurs hi van participar 31 infants. Els tres primers classificats de la primera i de la segona categoria, que corresponien a nens d'entre 3 i 5 anys i de 6 i 7 anys, respectivament, van ser: Laia García, Guillem Fernández i Lucía Vilche i Ainara Rodríguez, Miquel Robert i Biel Aloy. A la tercera i a la quarta categoria, per a participants de 8 i 9 anys i de 10 i 11 anys, respectivament, els guanyadors van ser: Nil Balsells, Irene Jiménez i Ivet Brugués i Alba Ortiz, Aina Guillen, Carolina Enríquez i Biel Rabell. A la cinquena categoria de 12, 13 i 14 anys els dos primers classificats van ser: Oriol Ricart i Manel Sánchez.
Es va sortejar, com en altres edicions, una bicicleta, que enguany va ser obsequi de l'Ajuntament, i que li va tocar a l'Alba Ortiz. Després de pintar i abans de conèixer el veredicte del jurat, els nens i les nenes van berenar. El jurat del concurs va estar format per Francesc Surroca, Pepita Vilamajó, Pepita Soteras i Trinitat Riba.
Després del berenar, que va obsequiar l'Ajuntament, es va fer el lliurament de medalles, que va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch, de la regidora de Cultura, Esther Touriñán, i de la resta de regidors de l'equip de govern. Tots els participants a l'activitat van rebre una bossa de llaminadures.
Els dibuixos que van participar en aquest concurs es poden veure a la Sala Municipal d'Exposicions fins al divendres 1 d'octubre. L'horari d'obertura és de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.
Els propers actes de les Festes Culturals seran el dissabte 9 d'octubre a les 7 de la tarda a la Sala Municipal d'Exposicions s'inaugurarà una mostra de fotografies de Mingo Lucas sobre la història del CF la Pobla entre els anys 1991 i 2007. La col•lecció d'imatges es podrà visitar fins al 21 d'octubre. L'horari d'obertura serà els dies feiners, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els festius, de les 12 a les 2 del migdia i de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.
El diumenge 10 d'octubre a les 6 de la tarda a l'Ateneu hi haurà teatre amb el grup Centre Cultural TIM Teatre de Martorell que representarà l'obra “Gente bien”, un sainet de Santiago Rusiñol.

Consultar el programa de les Festes Culturals 2010

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges