Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al web de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt,

a dia d’avui Internet i el desenvolupament de les tecnologies de la informació i la comunicació ens permeten viure en un món amb menys fronteres i en el què les distàncies són molt més curtes del que eren fa només 10 o 20 anys. Aquesta pàgina web vol ser un exemple d’aquesta realitat i apropar l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, en primer terme, a tots els veïns i veïnes del municipi, i també a totes aquelles persones que des d’altres indrets s’interessen per la nostra població.

Aquí trobareu l’actualitat de la nostra administració, l’activitat social i cultural del municipi o informació essencial sobre els tràmits amb el consistori. D’alguna manera aspirem a que aquesta pàgina web sigui una prolongació virtual del que ja és l’Ajuntament per a tota la població.

M’agradaria doncs que veieu aquest portal com a un reflex de l’administració i com a un espai en desenvolupament en el què constatar la realitat de cada moment a la Pobla de Claramunt. Al cap i a la fi aquesta és la nostra voluntat per al municipi: que dia a dia avanci seguint les aspiracions dels poblatans i poblatanes. Les portes del nostre municipi i de la nostra administració estan obertes en aquest web les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

Confio doncs que aquesta sigui només una de les moltes vegades que visiteu aquest mateix espai en el futur. Rebeu la més cordial salutació i benvinguda al web de la Pobla de Claramunt.

 

Darrera actualització: 24.03.2021 | 17:28
Darrera actualització: 24.03.2021 | 17:28