Una desena de participants, al primer concurs culinari de l’Associació Juvenil Cal 18

Dimarts, 30 d’octubre de 2012

L'Ateneu Gumersind Bisbal va acollir, el dissabte 27 d'octubre a la tarda, un concurs culinari, que va organitzar l'Associació Juvenil Cal 18, amb el suport de l'Ajuntament. Al concurs, centrat en pastissos dolços, hi va haver deu participants.
Els guanyadors d'aquest certamen culinari, que era el primer any que s'organitzava, van ser: el més bo per a Maria Jesús Aguilera, que va fer un pastís Sacher i que va rebre com a obsequi un sopar per a dues persones; el més original per a Pepi Torres, que va cuinar un pastís de pinya i coco i que va tenir com a premi un motlle de silicona, un pinzell i una llengua pastissera, i el més elaborat, que va ser per a Cristina Sánchez que va fer unes trufes i que va aconseguir com a regal un llibre de receptes, motlles i una màniga pastissera.
El jurat va estar format per: Jordi Soy, estudiant de cuina; Ariadna Bertran, afeccionada a elaborar rebosteria i Amadeu Fitó, pastisser. A l'activitat hi va assistir una vintena de persones, entre concursants i públic. A més del concurs es va fer una demostració de cuina dolça, que va anar a càrrec del poblatà Roger Vallès, estudiant de cuina.
Després hi va haver un pica-pica i tots els assistents van poder tastar els dolços que havien cuinat els participants. Aquesta activitat també va comptar amb la col·laboració de Carles Aguilera Fotografia i amb el patrocini de l'empresa Stikets. Es pot trobar més informació sobre aquest concurs al facebook de Cal 18 i al Youtube.


Darrera actualització: 3.03.2021 | 11:09