Un mes de juliol ple d'activitats per al jovent de la Pobla

Dimecres, 23 de juny de 2010 a les 00:00
Tallers, activitats nocturnes, un campionat de futbol 7 o una sortida a Calafell són algunes de les ofertes que es preparen per al jovent de la Pobla de Claramunt pel mes de juliol. Aquestes propostes s'organitzen des de la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament, a través del Cau Jove.
Els dimarts 6 i 20 de juliol, a les 7 de la tarda al local juvenil, es farà un taller de cuina. El primer dia s'aprendran a fer còctels saludables i el segon, plats de cuina freda. Per al dimarts 13 de juliol, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre al mateix espai, s'ha programat un taller d'arracades. El preu per participar en aquest taller serà d'1 €.
Una de les propostes destacades d'aquesta programació estiuenca seran els divendres d'oci nocturn. El 9 de juliol, de 2/4 de 10 del vespre a 2/4 de 12 de la nit a la piscina municipal, els joves que ho vulguin es podran banyar. El dia 16, a partir de les 10 del vespre al parc de Sant Galderich, es disputarà un campionat de vòlei sorra i el 23, també a les 10 del vespre al parc de Sant Galderich, hi haurà una sessió de cinema. La inscripció al torneig de vòlei costarà 2 € per persona.
Durant tot el juliol, al camp de futbol del Pas Blau, es jugarà un campionat de futbol 7, destinat als joves d'entre 12 i 16 anys. El preu per inscriure's serà de 2 € per participant. I el diumenge 18 de juliol el Cau Jove organitzarà una sortida a Calafell.
Una altra de les activitats adreçades al jovent poblatà serà un concurs de fotografia. El tema de les imatges haurà de ser un racó del municipi i es podran presentar fins al divendres 16 de juliol al Cau Jove o per correu electrònic a caujove@diba.cat . Les bases del concurs es poden consultar al Facebook del Cau Jove i les instantànies premiades es donaran a conèixer el divendres 23 de juliol a les 10 del vespre al parc de Sant Galderich.
Per a més informació sobre totes aquestes propostes es pot trucar al telèfon del Cau Jove 93 808 71 27.
Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges