TRANSCONCA, MARXA SOLIDÀRIA I PEDALADA PER A LES MALALTIES MINORITÀRIES

Dilluns, 31 de gener de 2022 a les 00:00

27  Febrer 2022
DIA MUNDIAL DE LES MALALTIES MINORITÀRIES
7 MUNICIPIS · 7 CIRCUITS 

Benvolguts/des veïns/es;

Us volem fer partícips de la Transconca. Un esdeveniment que estem organitzant des de l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt amb l’associació de malalties minoritàries MPS – Lisosomals i amb la implicació de la resta d’ajuntaments de la Conca d’Òdena (Igualada, Jorba, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Òdena i Castellolí).

La Transconca és una marxa i pedalada popular oberta a tothom, un esdeveniment esportiu, que transmet diferents valors.

La Transconca passa pels municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Òdena, Jorba, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Castellolí) i acaba a la Pobla de Claramunt. Es pot fer a peu, corrent o amb bicicleta, per això hi haurà diferents itineraris i un recorregut adaptat per donar la possibilitat a tothom per participar-hi. Estem treballant intensament perquè sigui una festa participativa.

La primera edició es farà el diumenge 27 de febrer que és el dia més proper al dia Mundial de les malalties minoritàries o rares del 2022. Esperem poder acollir al nostre municipi força gent amb aquesta iniciativa.

A la web www.transconca.com podreu trobar tota la informació.

Ens agradaria poder tenir persones com tu que s’animin a col·laborar voluntàriament per aquest dia. Necessitarem poder cobrir diferents tasques d’organització. Per això us animem a fer-vos voluntaris i que entre tots aconseguim fer realitat la Transconca.

També us volem demanar que ens ajudeu a fer difusió i animar a participar en els vostres amics, familiars, companys de feina...

Si voleu apuntar-vos podeu fer-ho en aquest link https://forms.gle/ADwcpw7g93qqnqKo6 o bé per whatsapp al 609312254. Moltes gràcies.

La Pobla de Claramunt gener 2022


Antoni Mabras Marimon: Alcalde de la Pobla de Claramunt

Berta Pons Molina: Regidora d’esports de la Pobla de Claramunt

Jordi Cruz Villalba: Director MPS – Lisosomals

Darrera actualització: 31.01.2022 | 11:02