Tallers de cuina al Cau Jove

Dimecres, 20 de febrer de 2013
La regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, ha organitzat una sèrie de tallers de cuina. A final de gener se'n va fer un de trufes i aquest febrer, un de creps.
Al taller de trufes, el divendres 25 de gener, hi van participar una desena de joves i van fer aquests dolços de coco, crocant, cacau en pols i xocolata. Al de creps, que es va fer el divendres 15 de febrer, els participants, entre 30 i 40, van aprendre a fer aquesta pasta farcida amb pernil dolç, formatge, paté, xocolata, nata o melmelada. La crep que va tenir més èxit va ser la de xocolata.
Les activitats culinàries al Cau Jove seguiran amb un taller de mones de Pasqua, el divendres 22 de març, un d'amanides fredes, el divendres 17 de maig, i un de batuts, el divendres 7 de juny.

Darrera actualització: 3.03.2021 | 11:13