S'adjudica, provisionalment, l'obra del nou consultori mèdic

Dimarts, 13 d'abril de 2010 a les 00:00
L'obra del nou consultori mèdic s'ha adjudicat, provisionalment, a l'empresa local Construccions Munta, SL. Aquesta actuació consistirà en la reforma de l'antiga llar d'infants com a centre d'assistència primària i està inclosa dins del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), del Govern central.
Aquesta adjudicació es va fer efectiva en la Junta de Govern Local del dijous 8 d'abril i ara, si no es presenta cap recurs, passarà a ser definitiva. El projecte tindrà un cost total, aproximat, de 258.946,25 € i s'ha desglossat en tres blocs. El primer, que és el que s'ha adjudicat provisionalment, tindrà un import de 161.553,43 € i inclou l'obra principal de reforma de l'edifici.
El segon bloc és de 67.576,18 € i serà per a les instal•lacions de climatització i ventilació i es pagarà via crèdit o subvenció del Servei Català de la Salut. I el tercer, de 29.816,64 €, serà per al mobiliari i es finançarà amb una subvenció del Servei Català de la Salut.
El nou consultori se situarà al carrer de Pare Anton Soteras, 21. Disposarà d'una àrea d'entrada on es realitzarà la recepció i acollida dels usuaris. Després hi haurà unes sales d'espera de l'àrea assistencial corresponent, medicina general o pediatria. A l'espai de medicina general hi haurà una sala de consulta, una de consulta d'infermeria i tractaments i una de consulta polivalent, que estaran intercomunicades, i un bany adaptat per als minusvàlids. A la zona de pediatria hi haurà una sala de consulta i una d'infermeria, que estaran comunicades, i un bany adaptat per als minusvàlids. A més d'aquestes dependències, es disposarà de dos espais de magatzem, un bany per al personal sanitari i un local de neteja.
L'adjudicació d'aquesta obra s'ha fet per procediment negociat, és a dir, es va convidar els contractistes que, en aquest cas, van ser set. D'aquests, només es van presentar dues ofertes i es va adjudicar a Construccions Munta, SL perquè oferia més millores al projecte i més volum d'ocupació. La mesa de contractació es va reunir el dimecres 31 de març i d'aquí va sortir la proposta d'adjudicació provisional de l'obra, que ara ja s'ha fet en ferm.
La resta d'actuacions que es van incloure dins del FEOSL es van adjudicar en la Junta de Govern Local del 30 de març. Les obres i els adjudicataris són: la instal•lació de calefacció als vestidors del camp de futbol municipal, 12.968,23 €, a Jordi Bartrolí Boada, SL; l'arranjament del vestíbul de l'Ateneu Gumersind Bisbal, 3.056,90 €, a Construccions Isari 2000, SL, i la instal•lació de climatització en aquest mateix local, 52.885,55 €, a Jordi Bartrolí Boada, SL; la millora de la il•luminació i de l'aire condicionat del Cau Jove, 3.072,42 €, a Jordi Bartrolí Boada, SL; la millora de la il•luminació de la Sala Municipal d'Exposicions, 4.607,74 €, a Gregori García i Martínez; i la millora del sistema d'enllumenat del pàrquing de Sant Galderic, 3.467,47 €, a Gregori García i Martínez.
Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:42

Imatges