Primers passos per a la confecció d'un Pla Director de Turisme

Dimecres, 26 de maig de 2010 a les 00:00
Una trentena de persones van assistir, el dijous 20 de maig al Teatre Jardí, a la presentació i primer taller per a l'elaboració d'un Pla Director de Turisme de la Pobla de Claramunt. Aquest treball s'impulsa des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament i l'està realitzant l'Associació Vegga.
La presentació de l'acte va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch, que va destacar el potencial turístic que té el poble, centrat, bàsicament, en el Castell de Claramunt. Tot seguit, va intervenir un representat de l'Associació Vegga que va exposar la metodologia i els objectius que es perseguien amb la confecció d'aquest pla.
A continuació, es van crear diferents grups de treball que van debatre sobre diverses qüestions, com els atractius turístics del municipi o el tipus de turisme que es vol atreure, com el familiar, l'esportiu o el juvenil. A partir d'ara es faran dos tallers més, un serà el mes de juny i l'altre, entre final de setembre i principi d'octubre. En aquest darrer taller es debatran totes les idees que han anat sorgint.
La participació dels poblatans i les poblatanes pot ser presencial en aquestes sessions o per internet al web www.lapobladeclaramunt.vegga.net . Totes les aportacions que es facin seran la base per a la redacció del Pla Director de Turisme. El projecte es preveu que estigui acabat abans de finalitzar l'any.
Aquest document tindrà com a finalitat establir les línies estratègiques del futur model turístic del poble. Per tirar endavant aquest treball es compta amb una subvenció del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:42

Imatges