Pressupostos Participatius 2024 a La Pobla de Claramunt

Dijous, 25 d'abril de 2024 a les 00:00

Pressupostos Participatius 2024 a La Pobla de Claramunt: Una Oportunitat de Participació Ciutadana

El proper mes de maig marca el començament dels Pressupostos Participatius 2024 a La Pobla de Claramunt. Aquesta iniciativa posa en mans dels ciutadans la capacitat d'influir en la destinació dels recursos municipals, destacant com un mecanisme clau per a la participació activa en la presa de decisions locals.

La dotació econòmica per a aquesta edició dels Pressupostos Participatius s'estableix en 35.000€, incloent l'IVA. Destinats a inversions

Les propostes han de seguir criteris estrictes per ser considerades vàlides. Han de ser inversions en àmbits de competència municipal, respectant el marc jurídic i legal existent i sent tècnicament viables. No poden superar el límit pressupostari establert i han de complir amb criteris de sostenibilitat, inclusió social, diversitat de col·lectius, equitat de gènere i respecte pels drets humans i democràtics.

En aquesta edició, es fomenta la participació col·lectiva mitjançant sessions específiques per a residents de diferents barris del municipi, programades per als dies 20 i 21 de maig al Teatre Jardí. Aquesta iniciativa té com a objectiu ampliar la representativitat i la diversitat de les propostes, reflectint les necessitats i preocupacions de tota la comunitat.

L'Ajuntament de La Pobla de Claramunt convida a tota la població a participar activament en aquest procés, reafirmant el compromís amb la democràcia participativa i la construcció col·lectiva del futur del municipi. La participació és clau per a fer realitat una comunitat més inclusiva, sostenible i equitativa per a tota la població.

PARTICIPA-HI! 

 

Darrera actualització: 22.05.2024 | 09:59