Premi de Recerca Històrica Local Gumersind Bisbal i Gutsems

Dilluns, 8 d'abril de 2024 a les 00:00

Es convoca una nova edició del Premi de Recerca Històrica Local Gumersind Bisbal Gutsems

Aquest pròxim dijous 18 d’abril es presenten les bases en un acte que comptarà amb una conferència sobre la manufactura paperera de l'Anoia al segle XVIII

 

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt, amb el suport del Centre d’Estudis Jordi Nadal de la Universitat de Barcelona, convoca enguany una nova edició del Premi de Recerca Històrica Local Gumersind Bisbal i Gutsems, el certamen destinat a fomentar l’estudi i la recerca en l’àmbit de les ciències humanes i socials al voltant de la Pobla de Claramunt i la comarca de l’Anoia. S’hi podran presentar candidatures de projectes de recerca o estudis d’investigació fins al 21 d’octubre d’aquest 2024. L’obra guardonada rebrà un premi de 2.000 euros i podrà ser publicada en primera edició per l’Ajuntament.

 

Les bases completes del concurs es donaran a conèixer en un acte públic que se celebrarà aquest pròxim dijous 18 d’abril a partir de les 19 h a l’Ateneu Gumersind Bisbal. Seguidament, després de la presentació, està programada la conferència “Aquí es troben a cada pas molins de paper” al voltant de la gènesi i el desenvolupament de la manufactura paperera de l'Anoia al segle XVIII a càrrec del professor titular d’Història Econòmica a la Universitat de Barcelona, Miquel Gutiérrez-Poch.

 

Darrera actualització: 19.04.2024 | 11:37