Més de 120 nens participen en una nova edició del Juga a l'Estiu

Dijous, 1 de juliol de 2010 a les 00:00
El dilluns 28 de juny es va iniciar una nova edició del Juga a l'Estiu, que organitza la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt. Enguany participen en aquesta activitat 126 nens i nenes, d'entre 3 i 12 anys.
El Juga a l'Estiu s'allargarà fins el 30 de juliol. Enguany l'eix d'animació és el món de la cuina i dels aliments. Els infants participen en diferents propostes relacionades amb aquesta temàtica, com un taller de broquetes o un de fer barrets de cuiner. També visitaran el Forn de la Pobla, el restaurant Mas dels Vivencs i el Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada.
A més a més, aniran a la biblioteca mossèn Cinto Verdaguer, a l'Equipament infantil de can Galan, al Cau Jove i al Castell de Claramunt. Tres dies a la setmana els nens i les nenes es van a banyar a la piscina. Les activitats es fan a l'escola Maria Borés, de les 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia.
Els infants que enguany assisteixen al Juga a l'Estiu són de la Pobla de Claramunt, Capellades, Cabrera d'Anoia, Igualada, la Torre de Claramunt, Vilanova del Camí, Collbató i Sant Andreu de la Barca. Aquesta activitat per als nens d'entre 3 i 12 anys es tornarà a fer del 30 d'agost al 3 de setembre.
Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges