L’autora i periodista Sílvia Soler visita la Pobla de Claramunt

Divendres, 19 d'abril de 2024 a les 00:00

L’autora i periodista Sílvia Soler visita la Pobla de Claramunt en el marc de les activitats de Sant Jordi

Aquest pròxim dimarts el municipi celebra la diada amb música en directe i la tradicional venda de roses i llibres

 

La cultura serà protagonista a la Pobla de Claramunt amb la celebració de Sant Jordi. En concret, durant la diada trobarem una parada de roses i llibres a la plaça de l'Ajuntament a càrrec de l'entitat juvenil Barrufet Roig. A més, també s’ha programat el concert del grup La Guingueta el mateix dimarts a les 19 h a la mateixa plaça en una activitat que disposarà de servei de barra.

 

Encara dins de les activitats previstes per Sant Jordi al municipi, el dimarts 30 d'abril a les 18 h visitarà la Biblioteca Municipal Mossèn Cinto Verdaguer l'escriptora i periodista Sílvia Soler. En aquesta trobada explicarà el transcurs de la seva trajectòria com a escriptora, posant especial atenció amb el seu llibre “L’alegria de viure”,  que va ser llegit pel Club de Lectura de la biblioteca. La presentació anirà a càrrec de la moderadora del club  Montserrat Farrés.

 

Sílvia Soler ha escrit més de vint novel·les que han estat traduïdes a múltiples idiomes i que tenen el reconeixement dels seus lectors i de la crítica. Al llarg de la seva carrera ha fet de redactora i guionista en diferents mitjans de comunicació, actualment participa a RAC1 i setmanalment escriu “La contra” del diari ARA.

Darrera actualització: 19.04.2024 | 11:36