L'Ajuntament aprova una modificació de crèdits del pressupost del 2010

Divendres, 19 de novembre de 2010 a les 00:00

L'Ajuntament va aprovar, en el ple ordinari del dijous 11 de novembre, una modificació de crèdits del pressupost de l'any 2010. El punt es va aprovar amb els vots a favor de CiU i del PSC i l'abstenció d'ERC.
Aquesta modificació implica dotar algunes partides ja previstes de més fons, com són la construcció de la deixalleria, les obres del consultori mèdic, les millores al vestíbul de l'Ateneu Gumersind Bisbal i el mobiliari de la Llar d'Infants Sol Solet. També s'incorporen algunes despeses, com l'adquisició d'un vehicle multifuncional per a la brigada i la climatització i el mobiliari del nou Centre d'Atenció Primària, finançades majoritàriament amb unes subvencions convocades i atorgades durant l'exercici 2010. Per aquest motiu, no es van preveure, inicialment, en el pressupost.
Per part d'ERC, Josep Palà, va anunciar l'abstenció del seu partit, ja que “tot i que sabem que és difícil afinar els pressupostos de les actuacions, és una tònica habitual fer modificacions de crèdits” . Francesc Sánchez, del PSC, també es va manifestar en el mateix sentit i va destacar l'increment del cost en l'obra del vestíbul de l'Ateneu.
L'alcalde, Santi Broch, va respondre les intervencions dels dos regidors de l'oposició. Broch va assegurar que “no ens gastem més diners dels que hi ha al pressupost. L'únic que es fa és canviar partides per rebaixes que hi ha hagut en els pressupostos d'algunes de les obres que s'estan executant i destinar els diners a altres actuacions” .
En aquest ple també es van aprovar, per unanimitat, les actes de les sessions dels dies 9 de setembre, 7 i 28 d'octubre i 2 de novembre.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges