L’Ajuntament aprova l’acceptació d’un crèdit de 150.000 € per cobrir diverses inversions

Dijous, 13 de maig de 2010 a les 00:00

L'Ajuntament de la Pobla de Claramunt va aprovar, per unanimitat, en el Ple extraordinari del dijous 6 de maig, l'acceptació d'un crèdit de 150.000 € amb la Caixa de Crèdit de la Diputació de Barcelona. Amb aquests diners es cobriran diverses inversions d'aquest any 2010. La signatura d'aquest préstec la van fer el dimecres 12 de maig el president de l'ens provincial, Antoni Fogué, i l'alcalde, Santi Broch.
Aquests diners aniran destinats a cobrir les següents actuacions: el mobiliari de la nova llar d'infants municipal Sol Solet i els projectes de la deixalleria municipal i de l'arranjament de l'espai situat darrera les escoles, el futur passeig Lluís Companys. Aquest crèdit té unes condicions financeres molt favorables, ja que no es paguen interessos.
L'alcalde, Santi Broch, va explicar que el nivell d'endeutament de l'Ajuntament que s'assolirà amb aquest préstec es reduirà ben aviat per la cancel•lació d'altres operacions vigents. Per part d'ERC, Josep Palà, va anunciar el vot favorable del seu partit, tot i que va matisar que ells haurien destinat els diners a altres actuacions. Francesc Sánchez, del PSC, també va expressar el vot a favor del seu grup municipal.
En aquest ple també es va aprovar, per unanimitat, la proposta d'autorització d'horari de cap de setmana per a un comerç del municipi per obrir els diumenges, de les 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia, i la concreció de la delegació de facultats a l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:42

Imatges