La Pobla estrena vestidors al camp de futbol municipal del Pas Blau

Dijous, 21 de gener de 2010 a les 00:00
La Pobla de Claramunt va inaugurar, el diumenge 17 de gener, els vestidors del camp de futbol municipal del Pas Blau.


El parlament inaugural va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch, que va assegurar que després d'haver executat aquesta actuació el municipi “disposa d'una zona esportiva adequada als nostres temps” .

A l'inici de la seva intervenció, l'alcalde va dir que l'obra d'arranjament i ampliació dels vestidors era “un pas més en l'aventura que es va iniciar fa uns anys amb l'objectiu de millorar i reformar tota l'àrea esportiva” . En aquest sentit, Broch va recordar les millores que es van fer a les pistes de tennis, la construcció d'una pista poliesportiva i la construcció del bar i la col·locació de gespa artificial al camp de futbol.

El màxim representant del Consistori poblatà va explicar que, a més de millorar els serveis esportius, l'Ajuntament té altres prioritats, com l'edificació de la nova llar d'infants, que es preveu que estigui enllestida al voltant de Setmana Santa. L'alcalde també va citar altres intervencions, com l'adequació de l'actual llar d'infants com a consultori mèdic, la urbanització de l'espai de darrera les escoles, que portarà per nom passatge de Lluís Companys, o la construcció d'una deixalleria municipal.

En referència a l'obra dels vestidors, Santi Broch va explicar que s'havia finançat amb el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), amb un import de 216.720,57 €, i amb una aportació municipal. L'alcalde va afirmar que “és un espai amb suficient capacitat per a les necessitats del CF la Pobla i ofereix el servei pel qual s'havia projectat” .

Durant el parlament, l'alcalde va agrair la feina realitzada per totes les persones i empreses locals que han treballat en l'obra: Construccions Munta, SL, Jordi Bartrolí Boada, SL, Pintura i Decoració Manel Vega, SL, Construccions Metàl·liques J. Mañosas i l'arquitecte Raimond Bimbela. Per acabar la seva intervenció, Broch va manifestar que “el Consistori seguirà treballant per dotar de noves infraestructures i nous equipaments i serveis a tot el municipi, i així poder gaudir d'una millor qualitat vida” .

Després del parlament, l'alcalde va descobrir una placa commemorativa. A l'acte hi van assistir Carles Casanova, conseller d'Esports del Consell Comarcal i delegat comarcal de l'Anoia de la Federació Catalana de Futbol, tots els regidors del Consistori i el president del club poblatà, Jordi Puiggròs.

L'actuació, que va finalitzar a mitjan de desembre, ha consistit en la reforma de l'edifici existent i en la construcció d'una nova planta. Es disposa de quatre vestidors i d'espais per als àrbitres i per a magatzem. L'edifici està equipat amb plaques solars.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:42

Imatges