La Pobla està a punt de viure la Festa Major

Dimecres, 23 de juny de 2010 a les 00:00
El primer cap de setmana de juliol, de l'1 al 5, com cada any, la Pobla de Claramunt viurà la Festa Major. El sopar popular del divendres, el concert i el ball de dissabte amb l'orquestra Belle Epoque o una festa aquàtica amb inflables el diumenge són algunes de les activitats programades per la regidoria de Cultura i Festes i la Comissió de Festes.
Els actes començaran el dijous 1 de juliol, a les 10 del vespre a la plaça dels Països Catalans, amb un recital d'havaneres amb el grup Mar Brava. A la mitja part hi haurà rom cremat per a tothom. El divendres 2 de juliol, a les 10 del vespre a la mateixa plaça, hi haurà un sopar popular i després ball amb l'orquestra La Banda del Drac.
El dissabte 3 de juliol, a partir de les 7 de la tarda, hi haurà una cercavila amb els gegants, els grallers i els capgrossos de la Pobla, acompanyats de la Colla Gengantera d'Ullastrell. El recorregut començarà a l'avinguda de Gumersind Bisbal i finalitzarà al parc de Sant Galderic.
A 2/4 de 8 del vespre a la plaça dels Països Catalans l'orquestra Belle Epoque oferirà un concert i a les 12 de la nit, el ball de Festa Major. A partir de la 1 de la matinada al parc de Sant Galderic hi haurà un concert jove amb el grup Tremendos i discomòbil amb Tete Productions.
La programació seguirà el diumenge 4 de juliol, a les 12 del migdia a l'església de Santa Maria, amb la celebració de la missa solemne de Pius X, cantada per la Coral la Lira amb acompanyament d'orgue. Mitja hora més tard a la Sala Municipal d'Exposicions s'inaugurarà una mostra de l'Escola de Pintors de la Pobla, que es podrà visitar fins el 18 de juliol.
Les activitats seguiran a la tarda amb una festa aquàtica, de les 4 fins a les 7 a la piscina municipal. Els actes del diumenge es tancaran amb una representació teatral amb el títol No miris davall del sofà, a càrrec del grup Teatre Cercle Dramàtic Talia. La representació es farà a 2/4 de 10 del vespre a la plaça dels Països Catalans. Hi haurà entrepà i beguda per a tots els assistents.
El darrer dia de la Festa Major 2010, el dilluns 5 de juliol, la plaça dels Països Catalans acollirà, com cada any, el parc infantil Guyus. A partir de les 11 del matí i durant tot el dia els nens i les nenes podran passar una bona estona amb aquestes atraccions, que inclouran inflables, llits elàstics i escuma.
Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges