JUGA A L'ESTIU 2020

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 00:00

INFORMACIÓ JUGA A L'ESTIU 2020

L'Ajuntament de La Pobla de Claramunt, a través de la regidoria de joventut ofereix el Juga a l'estiu 2020 destinats a infants nascuts entre el 2008 i 2016.

Davant la situació d'excepcionalitat ocasionada per la Covid-19,   El Juga a l'estiu serà un casal excepcional i s'hauran de prendre les mesures poder oferir un casal d'estiu amb totes les garanties.

Les mesures venen dictaminades per les autoritats sanitàries  i entre d'elles trobem: control diari de temperatura corporal, distanciament físic de 2 metres, ús de mascaretes higièniques, rentat sistemàtic de mans…

El Juga a l'estiu s'oferirà del 29 de juny al 31 de juliol i del 3 al 14 d'agost, sempre i quan hi hagi  un mínim de 10 infants inscrits per setmana i l'horari serà de 9 a 13 h amb opció d'acollida matinal i de migdia  ( de 8 a 9 i de 13 a 14)

Degut al distanciament físic que es demana enguany,  el juga estarà ubicat en diferents equipaments municipals ( escola, ateneu, ludoteca…) i tot dependrà dels infants inscrits.

La presentació de les inscripcions es farà del 3 al 10 de juny de forma telemàtica enviant la inscripció i la documentació requerida  a laravp@lapobladeclaramunt.cat .

Un cop arribats a la fase 3  es realitzarà el pagament. La inscripció serà vàlida amb el corresponent pagament.

Les inscripcions són limitades i  en el cas que  hi hagin més sol·licituds que places ofertes, es prioritzaran les famílies que tinguin dificultats en conciliar la vida familiar i laboral amb menors empadronats i/o escolaritzats al municipi de La Pobla de Claramunt.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 11:37