Jaume Armenteras exposa una col·lecció de fotografies amb una empremta molt personal

Dimecres, 12 de maig de 2010 a les 00:00

Les fotografies capten la realitat, però, actualment, amb les noves tecnologies una imatge es pot transformar. La Sala Municipal d'Exposicions de la Pobla de Claramunt recull una mostra d'instantànies del poblatà Jaume Armenteras, que reflecteixen aquesta visió diferent. La col•lecció es va inaugurar el diumenge 9 de maig i va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch.
En l'acte inaugural Broch va destacar l'afició que té Armenteras per la fotografia i les hores que hi dedica i el va encoratjar a seguir treballant. Jaume Armenteras va recordar que ja havia exposat un parell de vegades les seves creacions fotogràfiques a la sala poblatana, però que en aquesta ocasió les imatges que es recollien un punt de vista innovador.
L'exposició, que porta per títol “Noves visions”, recull una sèrie de fotografies de la Pobla i d'altres indrets, com paisatges marítims de Torredembarra, de Tossa de Mar, racons de París o retrats de persones. Són instantànies amb un toc molt personal i plenes de força. Són fotografies que no es queden amb la simple realitat captada sinó que, amb el sedàs d'un ordinador, s'ha reforçat la llum d'una determinada part de la imatge, s'ha donat més vitalitat a uns colors o s'ha passat al banc i negre.

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:42

Imatges