Festa de fi de curs de l'escola Maria Borés

Dimecres, 23 de juny de 2010 a les 00:00
L'escola Maria Borés de la Pobla de Claramunt va viure el dissabte 19 i el dimarts 22 de juny la festa de fi de curs. Durant aquests dos dies es van fer diverses activitats, con un sopar, una representació a càrrec dels alumnes o tallers en què van participar els estudiants.
El dissabte els nens i les nenes de l'escola van fer una representació i van ballar diferents balls. Aquest espectacle es va preparar des de l'escola. Després hi va haver un sopar en què hi van participar unes 320 persones. Un cop finalitzat l'àpat el grup Malvins va oferir un concert i la festa es va acabar amb una discomòbil. El sopar, el concert i la discoteca es van organitzar des de l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA).
El dimarts els nens i les nenes del centre poblatà van viure el darrer dia de classe participant en diverses activitats. Els estudiants de sisè van fer tallers de maquillatge, de collarets i polseres, de xapes i de bombolles de sabó. Els alumnes també van poder gaudir d'uns inflables i d'un circuit de cars sense motor i es va repartir un gelat per a tots els nens i nenes.
Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges