Fem-ho fàcil, l'Ajuntament per internet

Dilluns, 21 de març de 2022 a les 00:00

L’eina que apropa l’administració digital a la ciutadania

La Diputació de Barcelona va engegar un nou servei de suport electrònic per a la ciutadania, el Fem-ho fàcil, un servei que ajudarà de manera personalitzada a fer tràmits electrònics amb l’ajuntament o administració, com ara superar dificultats en l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

Per a empreses o entitats, aquest servei permetrà superar les dificultats tècniques per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-se a un ajut o subvenció o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

Amb aquest servei, la Diputació de Barcelona apropa l’administració digital a la ciutadania promovent l’accés als serveis digitals de manera inclusiva a tots els col·lectius socials. També promou l’accés de la petita i mitjana empresa a la licitació pública impulsant el desenvolupament econòmic local.

El servei Fem-ho fàcil estarà disponible de dilluns a divendres de les 9 a les 15h al telèfon 935 950 464 i al correu electrònic tramits@diba.cat.

Darrera actualització: 21.03.2022 | 12:27