El Cau Jove ensenya a fer pizzes

Dimecres, 27 de novembre de 2013

El taller de pizzes del Cau Jove de la Pobla de Claramunt va aplegar a desenes de joves per fer, per un dia, de cuiners. Les activitats relacionades amb la cuina sempre tenen una gran rebuda a l'equipament juvenil i aquesta no va ser una excepció. Els joves es van dividir en grups per confeccionar quatre pizzes grans. Cada una de les pizzes es podia partir en dues amb una recepta per a cada meitat i els participants ho van aprofitar per posar en joc la gran varietat d'ingredients que hi havia disponibles.

Entre els components s'hi trobaven frankfurts, bacon, tomàquet, tonyina, sobrassada, anxoves, formatges diversos i surimi. Quan els diversos grups van acabar-les, les van dipositar a la plata per posar-les al forn de la cuina de l'Ateneu. Trenta minuts després, els participants degustaven les delicioses pizzes que ells mateixos havien preparat.

Darrera actualització: 3.03.2021 | 11:13