Aplec del Castell 2024

Dilluns, 29 d'abril de 2024 a les 00:00

La Pobla de Claramunt es prepara per a la celebració del seu Aplec del Castell

Al llarg de l’1 de maig es programen tota una sèrie d’activitats lúdiques i culturals al Castell de Claramunt

Cada 1 de maig la Pobla de Claramunt celebra una de les seves festes més tradicionals, la popularment coneguda com a Aplec del Castell, una peregrinació fins a la fortalesa que s’acompanya amb una programació lúdica i cultural. Aquest pròxim dimecres el municipi celebra la festivitat a partir de les 9 hores, amb l’esmorzar popular que organitza l’associació cultural Barrufet Roig. Seguidament, a les 10 hores, tindrà lloc la benedicció del terme i la missa.

Un any més la música tindrà un paper destacat en el programa. Primer, amb la música de les violes de roda que trobarem en el camí d’accés al castell de 10.30 a 11.30 hores; amb l’activitat de dansa familiar amb Ansa x Dansa (10.30 hores); amb la cantada de la Coral La Lira (11.30 hores); les sardanes amb la Cobla Rosaleda (12 hores) i amb el taller de viola de roda que se celebrarà al Teatre Jardí de 17 a 19 hores.

La jornada es completa amb la paella popular, a les 14 hores organitzada novament per l’associació cultural Barrufet Roig; els jocs infantils programats de 9 a 12 hores i el concurs de fotografia a Instagram que organitza AFOC la Pobla de Claramunt (trobareu més informació del certamen a les xarxes socials de l’entitat).

Darrera actualització: 29.04.2024 | 19:08

Imatges