Unes 200 persones assisteixen al sopar al barri de les Garrigues

Dimecres, 21 de juliol de 2010 a les 00:00
Unes 200 persones van assistir al sopar que es va fer el dissabte 17 de juliol en el marc de la Festa del Barri de les Garrigues, a la Pobla de Claramunt. A més de l'àpat, durant el cap de setmana, l'Associació de Veïns va organitzar diverses activitats, com jocs per a la quitxalla, un campionat de petanca i un torneig de futbol. La festa va comptar amb la col•laboració de l'Ajuntament.
En tots els actes cal destacar la bona participació de la gent. El dissabte al matí una seixantena de nens i nenes van passar una bona estona amb jocs i amb la festa de l'escuma. A la tarda hi va haver la primera eliminatòria del campionat de petanca. Hi va haver 37 participants.
A la nit es va fer el sopar, en què hi van assistir l'alcalde, Santi Broch, i els regidors de l'equip de govern, Antoni Aloy, Carme Farrés i Montse Ortiz. Després hi va haver ball amb el duet format per Bartomeu i Sheila Grados. La gresca es va allargar fins a la matinada.
El diumenge 18 de juliol els actes van començar amb un campionat de futbol, que va arribar a la tercera edició i hi va haver una trentena de participants. També es va fer la final del campionat de petanca i el lliurament de trofeus. Els guanyadors de la categoria general van ser: Loli Montaño i Marcela Jiménez, José Aguilera i Isabel Bernal, Quim Pla i Paco Rey. En la categoria femenina les tres parelles classificades van ser: Míriam Pla i Alba Cervantes, Laura Puga i Montse Iglesias i Dolores Ibarra i Encarna Fernández. I en la categoria infantil els tres primers classificats van ser: Marc Martínez, Óscar Ortiz i José Cabeza.
Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges