Una trentena d'expositors mostren les seves creacions a la III Fira-Exposició d'Art

Divendres, 10 de setembre de 2010 a les 00:00

Una trentena d'expositors van participar, el diumenge 5 de setembre, a la Fira- Exposició d'Art de la Pobla de Claramunt, que va arribar a la tercera edició i que van organitzar les regidories de Cultura i de Benestar Social. Aquesta activitat va obrir la programació de les Festes Culturals d'enguany.
Al voltant dels carrers i dels racons del nucli antic es van col•locar diferents parades on els artistes locals van exposar les seves creacions. Hi havia pintura, bijuteria, il•lustracions, treballs fets amb pell, amb fusta, amb coure o peces de patchwork. Molta gent va aprofitar per passejar i per descobrir aquestes obres fetes de manera artesanal. Com en les dues edicions anteriors, aquesta manifestació firal va ser un èxit d'expositors i de públic.
A més d'aquesta proposta, dins de la programació de les Festes Culturals, el dissabte 4 de setembre a la tarda es va inaugurar a la Sala Municipal d'Exposicions una mostra de la igualadina Elisabet Soler. La inauguració va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch. Amb el nom de “Tastets de mar”, Soler recull en el local poblatà les seves obres, que tenen com a material protagonista la polpa de paper tenyida, barrejada amb una alga que es diu Tororo, combinada en algunes ocasions amb acrílic.
És una mostra sorprenent, curiosa, plena d'originalitat, que té com a tema central el mar, mirat des del punt de vista de l'artista. Aquesta exposició és una prèvia de la que es farà a partir de l'1 de maig a la Sala Gran del Castell de Claramunt, coincidint amb l'Aplec de la Santa Creu.
La col•lecció de quadres d'Elisabet Soler es podrà visitar fins al 26 de setembre. L'horari d'obertura és els dies feiners, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els festius, de les 12 a les 2 del migdia i de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els dissabte 11 i el diumenge 12 de setembre la Sala estarà tancada.

Programa de les Festes Culturals 2010

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges