S’adjudica el projecte de construcció de la deixalleria municipal

Divendres, 30 de juliol de 2010 a les 00:00

La Junta de Govern Local del dimarts 20 de juliol va adjudicar, provisionalment, l'obra de construcció de la deixalleria municipal a l'empresa Can Galan Construccions Immobiliàries, SL, de Capellades. L'actuació s'ha adjudicat per un import de 140.395,03 € més IVA i es preveu que s'iniciï el setembre.
L'obra tindrà un termini d'execució de dos mesos i tres setmanes. Per tirar endavant aquest nou equipament es compta amb dues subvencions: una de 97.291,20 € del departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i una de 50.000 € de l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. La resta del cost de l'obra l'aportarà l'Ajuntament.
L'adjudicació s'ha fet per procediment negociat i es va convidar cinc empreses. La redacció del projecte ha anat a càrrec de l'enginyer de camins, canals i ports Xavier Masip, de l'empresa GrupETS. La deixalleria se situarà entre el magatzem municipal i el cementiri. El nou equipament tindrà una superfície de 404,7 m2 i estarà envoltat d'una zona enjardinada.
Els residus que es podran dipositar seran diversos, com fluorescents, pneumàtics, piles, ferralla, electrodomèstics o runes i restes d'obres menors. Els objectes i materials es podran llençar en diferents contenidors i també hi haurà una caseta prefabricada que es destinarà a oficina i serveis. Es construirà una marquesina per tal de cobrir l'espai destinat als contenidors de residus especials, voluminosos i electrodomèstics.

Les obres del consultori avancen
A més d'aquesta obra, dins de les actuacions incloses al Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL), a mitjan de maig es va iniciar l'actuació de reforma de l'antiga llar d'infants com a consultori mèdic. Aquesta obra l'està portant a terme l'empresa Construccions Munta, SL. El mes de setembre s'iniciarà una de les altres obres del FEOSL, l'arranjament del vestíbul de l'Ateneu Gumersind Bisbal, que executarà l'empresa Construccions Isari 2000, SL.
Les actuacions incloses en aquesta línia de subvenció de l'Estat i que ja s'han realitzat són: la instal•lació de calefacció als vestidors del camp de futbol, la millora de la il•luminació de la Sala Municipal d'Exposicions i del sistema d'enllumenat del pàrquing de Sant Galderic, la instal•lació de climatització a l'Ateneu i la millora de la il•luminació i de l'aire condicionat del Cau Jove.


Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges