La tercera edició de la Fira-Exposició d'Art obre la programació de les Festes Culturals

Dimarts, 31 d'agost de 2010 a les 00:00

La Pobla de Claramunt obrirà aquest cap de setmana la programació de les Festes Culturals, que tindrà com a acte central el Premi Gumersind Bisbal Gutsems. Des d'aquest mes de setembre i fins al novembre, la regidoria de Cultura ha programat diverses activitats, com exposicions, un concert al Castell de Claramunt, una representació teatral o la presentació d'un llibre de contes.
Les propostes de les Festes Culturals d'enguany s'obriran, el diumenge 5 de setembre, amb la Fira-Exposició d'Art, que arribarà a la tercera edició i que organitzen les regidories de Cultura i de Benestar Social. De les 10 del matí fins a les 2 del migdia, al voltant del nucli antic, es podran veure creacions d'artistes locals, en les seves diverses expressions, com pintura, puntes al coixí o objectes fets amb pell. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer les obres dels poblatans i les poblatanes que es dediquen a diferents manifestacions artístiques.
El dia abans, el dissabte 4 a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Municipal d'Exposicions, s'inaugurarà una mostra de pintura d'Elisabet Soler. L'artista igualadina, llicenciada en Belles Arts a la Facultat Sant Jordi de la Universitat de Barcelona, ja va portar les seves creacions a l'espai poblatà l'any 1994. Ha exposat en sales de diverses localitats, com Igualada, Vilanova del Camí, Òdena, l'Hospitalet de Llobregat o Barcelona.
La mostra d'Elisabet Soler es podrà visitar fins al diumenge 26 de setembre. L'horari d'obertura serà els dies feiners, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre, i els festius, de les 12 a les 2 del migdia i de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.
A més d'aquestes dues propostes, durant el mes de setembre es faran altres activitats, com l'acte acadèmic del Premi Gumersind Bisbal Gutsems, el diumenge 12, que enguany presidirà l'historiador i catedràtic d'Història Medieval de la Universitat de Lleida Flocel Sabaté; el Concert de Música als Castells amb la soprano Isabel Ricciardi di Gaudesi o el XXVII Concurs de Pintura Ràpida Infantil. Amb motiu de la Diada Nacional també es faran diverses activitats, com un espectacle infantil, el discurs institucional de l'alcalde i un vermut-concert amb L'Antiga Destil·leria.

Programa d'actes de les Festes Culturals 2010

Darrera actualització: 03.03.2021 | 10:49

Imatges