Polígon industrial dels Plans d'Arau

Aquesta zona industrial es va començar a desenvolupar a principis dels anys 1990 i ocupa una superície de 814.655 m2, dels quals el 55,23% són d'ús públic i equipaments i el 44,77% d'ús privat i ocupació industrial.

S'està estudiant l'ampliació d'aquesta zona industrial i en el cas que s'ampliï els preus seran més econòmics que els de mercat.

El polígon és propietat de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) i un cop estiguin venudes totes les parcel·les es recepcionarà a l'Ajuntament. Hi ha ubicades una trentena d'empreses de sectors molt diversos, com la metal·lúrgia, la química, els serveis, el gènere de punt o les arts gràfiques. Hi ha tant petits tallers de pintura, de fusteria, de vidre o tallers mecànics com indústries mitjanes i grans.

El creixement d'aquest polígon és constant i s'estan construint noves empreses. La zona industrial dels Plans d'Arau, pel que fa a l'aspecte viari, està molt ben comunicada. S'hi pot accedir, pel nord, des del quilòmetre 557 de la N-II i, pel sud, des de la carretera C-244. A més, la zona té bona comunicació amb la B-224 cap a Martorell i amb les autopistes A-2 i A-7.

Les empreses que estiguin interessades a formar part del següent directori
es poden posar en contacte amb l'Ajuntament als tels. 93 808 60 75 / 93 808 64 42.