Biblioteca Municipal Mossèn Cinto Verdaguer

Ja es pot consultar la Memòria 2019-2020 de la Biblioteca Municipal Mossèn Cinto Verdaguer.

Aquest equipament públic d'àmbit local es caracteritza per ser obert a tothom. És un espai de convivència que intenta fer fàcil l'accés a la informació a qualsevol persona que la visiti. El nostre fons (llibres, diaris, revistes, DVD...), així com els ordinadors d'accés lliure, proporcionen una àmplia gamma de possibilitats de trobar informació i material pel lleure. La biblioteca també fa difusió d'activitats culturals i lectores: hores del conte, visites i tallers escolars, Club de Lectura, entre d'altres.

La Memòria 2019-2020  és un document que recull les dades més significatives d'aquest equipament, dividides principalment en tres aspectes: En primer lloc fa una estadística i anàlisi dels usuaris/àries que han visitat la biblioteca, i també del servei de préstec. En segon lloc, descriu totes les activitats educatives i de dinamització de la cultura que s'han realitzat enguany i, finalment, en tercer lloc, aporta un registre anual de totes les adquisicions que han fet augmentar el seu fons durant aquest període.

Aquest any la COVID-19 ho ha capgirat tot, i la biblioteca també ha sofert canvis i dificultats per a poder oferir amb normalitat els seus serveis. Aquest aspecte també es descriu en l'informe.

    Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 24/07/2020 20:35