XIX Trobada de Puntaires i exposició de puntes al coixí, manualitats i ganxet

Dimecres 05/06/2019

Els racons del nucli antic acolliran, el diumenge 9 de juny al matí, la Trobada de Puntaires, que enguany arribarà a la dinovena edició. Coincidint amb aquesta activitat, a la Sala Municipal d'Exposicions s'inaugurarà a les 11 del matí una mostra dels treballs dels tallers de puntes al coixí, manualitats i ganxet.
La trobada començarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia. És previst que hi participin gairebé 180 puntaires, procedents de diferents punts d'arreu de Catalunya, com Verdú, la Llacuna, Sant Esteve de Sesrovires, Vilanova i la Geltrú, Calaf o Sant Antolí. En el transcurs de l'activitat, es farà un reconeixement a la puntaire més gran del poble i de fora i a la més jove de la trobada. També se sortejaran diversos regals.
Abans de començar a fer puntes, les participants podran esmorzar i en acabar rebran un detall d'aquesta dinovena edició. L'activitat l'organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament amb la col·laboració de l'Associació de Puntaires del municipi.
A l'exposició es podran veure els treballs realitzats per les alumnes dels tallers de puntes al coixí, que són 20; manualitats, que són 14, i ganxet, que són 5. De manualitats hi haurà quadres, centres nadalencs, capsetes, màscares de carnaval, entre d'altres creacions confeccionades amb diverses tècniques. De peces fetes de puntes al coixí hi haurà mocadors, quadres, mantells, tovalloles o xals, entre d'altres. I de ganxet, hi haurà xals, jerseis, bufandes, entre d'altres.
Les classes de puntes tenen com a professora l'Anna March i es fan els dimarts i els dimecres, de 3/4 de 10 a 3/4 de 12 del matí. Les de manualitats les imparteix la Lydia Malpartida i es fan els dilluns, de les 3 a les 6 de la tarda. I les classes de ganxet les fa la Mercè Altés, els dimecres, de les 5 a les 7 de la tarda. Les tres propostes es porten a terme al Local Social de l'Ateneu.
La mostra, organitzada des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, es podrà visitar fins al dissabte 22 de juny. L'horari de visita serà de dimarts a dissabte, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Trobada de Puntaires de l'any 2018
Trobada de Puntaires de l'any 2018

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48