Xerrada i caminada per recollir fons per a la lluita contra el càncer

Divendres 13/09/2019
La Pobla de Claramunt se suma, un any més, a la lluita contra el càncer. Des de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'organitzen dues activitats: una xerrada, avui divendres 13 de setembre, i una caminada, demà dissabte 14 de setembre.
La xerrada tindrà lloc a les 7 de la tarda al Teatre Jardí amb el títol "La gestió de les emocions". Anirà a càrrec de Marc Clemente, psicooncòleg de l'Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya Contra el Càncer. Tot seguit, Carolina Antequera, treballadora social, i Èlia Gabarró, coordinadora comarcal a l'Anoia, explicaran diferents aspectes per donar a conèixer l'entitat.
Les persones que vulguin participar a la caminada del dissabte, que tindrà una durada d'unes dues hores, hauran de ser a 2/4 de 9 del matí a la plaça de l'Ajuntament. La inscripció per participar-hi es farà el mateix dia i és gratuïta. En aquesta mateixa plaça, de les 10 del matí a les 12 del migdia, hi haurà un esmorzar solidari que tindrà un preu de 5 euros. També se sortejarà una panera.
Caminada contra el càncer de l'any 2018
Caminada contra el càncer de l'any 2018
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48