Xarxa la Pobla inicia temporada amb Més que màgia del Mag Stigman

Dimecres 13/11/2019

Xarxa la Pobla dona el tret de sortida a la seva programació de teatre estable amb Més que màgia del Mag Stigman, aquest diumenge 17 de novembre a les 12 del matí a l'Ateneu Gumersind Bisbal. Aquesta activitat està inclosa dins de la programació de l'Agenda Cultural.
Un espectacle de màgia, no convencional, on es combinaran coreografies, malabars, actes d'escapisme i participació per part del públic que, en tot moment, en seran els protagonistes principals. Una proposta per a petits i grans que, de ben segur, serà molt animada. Com a inaguració, i abans d'iniciar l'espectacle, a les 11 del matí és prevista la realització d'un taller creatiu per a tota la quitxalla. Durant l'espectacle també s'esperen altres sorpreses, com sortejos i regals molt especials. El preu de l'entrada serà per a petits i grans de 5 €, per als menors de 2 anys, però, serà gratuita.
Des de la seva creació, ara tot just fa un any, l'entitat ha organitzat diversos espectacles, com Batibull de Festa Major amb Deparranda i El Meu amic Brutus de la Companyia Princep Totilau. Ara estrena el seu primer espectacle de programació estable de teatre familiar amb pagament d'entrada amb el Mag Stigman.

Mag Stigman


 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/11/2019 15:38