Vintè aniversari de la Setmana de la Gent Gran

Dimecres 22/05/2019

La Setmana de la Gent Gran celebrarà enguany el vintè aniversari. Des del dissabte 25 de maig i fins al diumenge 2 de juny des de la regidoria de Benestar Social, en col·laboració amb l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran, s'organitzaran una sèrie d'activitats que es tancaran amb un dinar en homenatge a les persones de la tercera edat del municipi.
Seran unes jornades plenes de propostes i amb algunes sorpreses. El programa s'obrirà el dissabte 25 de maig amb una missa cantada i un concert que anirà a càrrec de l'Agrupació Coral La Llàntia. L'acte tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda a l'església de Santa Maria.
Les activitats es reprendran el dilluns 27 amb el muntatge del Juguem Plegats, que es farà a 2/4 de 6 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal, i que inclourà una sèrie de jocs i tallers en què es vol potenciar l'intercanvi generacional entre avis i infants. A més d'aquestes propostes, des de l'Institut de Vallbona d'Anoia la companyia No Res Teatre presentarà El velatorio lorquiano, un homenatge a la mort de Federico García Lorca.
Aquest mateix dia, a la Sala Municipal d'Exposicions, es podrà veure un recull fotogràfic dels vint anys de la Setmana de la Gent Gran. La col·lecció es podrà visitar fins al dissabte 1 de juny, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Per al dimarts 28, a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Jardí, s'ha programat un bingo especial, organitzar per l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran. Les persones que hi participin a més de jugar al bingo podran berenar.
El dimecres 29 es farà una excursió a Tarragona, que inclourà una visita guiada pels principals atractius turístics i més emblemàtics de la ciutat i un dinar a Torredembarra. L'hora de sortida serà a les 8 del matí des de l'Hotel Robert. L'endemà, el dijous 30 a les 6 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal, l'Associació per a l'Oci de la Gent Gran organitzarà un ball amb el grup A Vives Veus.
Per al dissabte 1 de juny s'ha programat un espectacle amb el conegut humorista Ramon i amb el rock acrobàtic del grup Flip Flap. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'Ateneu Gumersind Bisbal.
I la vintena edició de la Setmana de la Gent Gran es tancarà el diumenge 2 amb un dinar que presidirà la coneguda escriptora i il·lustradora Roser Capdevila, creadora de Les Tres Bessones. L'àpat tindrà lloc a les 2 del migdia a l'Hotel Robert.
En el transcurs d'aquest acte, s'homenatjarà l'àvia i l'avi més grans del municipi, que són Pilar Cots, de 98 anys, i Ramon Cervelló, de 96 anys. També es farà un reconeixement als poblatans i les poblatatanes nascuts entre el 1945 i el 1946, i que seran 41. La festa es tancarà amb un ball amb el grup Atlantic's, que es farà després del dinar a l'Ateneu Gumersind Bisbal.

Juguem Plegats, a l'Ateneu Gumersind Bisbal - XIX Setmana de la Gent Gran
Juguem Plegats, a l'Ateneu Gumersind Bisbal - XIX Setmana de la Gent Gran

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48