Vint-i-cinquè aniversari de la festa al barri de les Cases Noves

Dimecres 19/07/2017

La festa del barri de les Cases Noves celebra enguany el vint-i-cinquè aniversari. L'activitat festiva, que es fa al voltant de la revetlla de Sant Jaume, tindrà lloc el dissabte 22 de juliol al vespre al carrer de Pare Anton Soteras. La festa l'organitza l'Associació de Veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament.
A 2/4 de 10 del vespre hi haurà un sopar, pel qual s'hauran hagut de comprar els tiquets amb antelació. El menú consistirà, de primer, en còctel de peix amb gambes, cranc, pinya i enciams amb salsa còctel o entremès d'aperitiu al plat, i de segon, fricandó de vedella amb prunes i bolets o cueta de rap amb gambes, musclos i salsa romesco. De postres, hi haurà pastís de nata i crema cremada per celebrar el vint-i-cinquè aniversari i després, cafè i licors a més de pa, vi, aigua i cava. Per als nens, hi haurà canelons, pollastre arrebossat i postres. 
Després de sopar, hi haurà un concert amb el grup Trio Héxié i ball amb la formació A Vives Veus. A la mitja part, es repartirà coca i moscatell per a tots els assistents. I, com en altres edicions, es farà el sorteig de diversos regals, cedits per empreses i establiments locals i l'Ajuntament.

El sopar es fa al carrer de Pare Anton Soteras
El sopar es fa al carrer de Pare Anton Soteras

 
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19/07/2017 12:34