Uns 150 nens i nenes gaudeixen de les activitats estiuenques del Casalet i del Juga

Divendres 19/07/2019

Al Casalet i al Juga a l'Estiu, dues activitats estiuenques organitzades des de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt, apleguen aquests dies la participació de 150 nens i nenes, des de P0 fins a 12 anys. El Juga es va iniciar el 25 de juny i el Casalet el 15 de juliol. Les dues propostes finalitzaran el 26 de juliol.
Al Casalet hi ha 19 nens i nenes i quatre monitores més la directora. Es fa a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. Durant aquests dies, la quitxalla es diverteix fent diverses activitats, com ballar, aprendre cançons, jugar o remullar-se per refrescar-se.
Al Juga a l'Estiu s'han inscrit 131 nens i nenes i es compta amb 12 monitors i monitores, més quatre nois i noies en pràctiques i el director. Les activitats es fan a l'escola Maria Borés, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. L'eix d'animació són els contes i els valors que transmeten. Els relats que es treballen són: Pinotxo, Els tres porquets, L'aneguet lleig, Hansel i Gretel i La llebre i la tortuga.
Les propostes que es porten a terme estan dividides en quatre tipologies: esports; manualitats; jocs, cançons i danses, i descoberta de l'entorn i experimentació. Els dilluns, els dimecres i els divendres, la quitxalla va a la piscina i un dia a la setmana fan una sortida a diferents indrets del municipi, ja sigui a peu, amb bicicleta o amb patinet. El Juga a l'Estiu també es farà al setembre, del 2 al 10, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia a l'escola Maria Borés.

Sortida d'un dels grups del Juga a l'Estiu al parc de Sant Galderic
Sortida d'un dels grups del Juga a l'Estiu al parc de Sant Galderic

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48