Unes 200 persones gaudeixen de la festa de Sant Jaume, al barri de les Cases Noves

Dimecres 25/07/2018

Unes 200 persones van gaudir, el dissabte 21 de juliol a la nit, de la festa de Sant Jaume, al barri de les Cases Noves. L'activitat, que va arribar a la vint-i-sisena edició, la va organitzar l'Associació de Veïns amb la col·laboració de l'Ajuntament i va tenir lloc al carrer de Pare Anton Soteras, decorat amb tires de color de groc.
Quan faltava poc per 2/4 de 10 del vespre, la gent va començar a arribar i a seure per sopar. L'àpat va consistir en pebrots del piquillo farcits de bacallà amb salsa de marisc i saltat de verdures o timbal de pop, gambes, cranc i verduretes amb vinagreta de Módena, de primer; rodó de cuixa de xai amb salsa de fruita seca i xampinyons o suprema de lluç amb salsa de gambes i juliana de verdures gratinades amb formatge, de segon, i tulipa amb gelat de vainilla i préssec amb almívar a la salsa de caramel, de postres. També hi va haver menú infantil. El menjar el va servir el càtering Miq Mac, de Balaguer.
A l'hora del cafè, va actuar el duet Pinyols, d'Igualada, que va oferir un repertori de música catalana, amb peces tan conegudes com Boig per tu, de Sau. Tot seguit, va començar el ball amb el grup A Vives Veus. A la mitja part, cap a la 1 de la matinada, es va fer el tradicional sorteig de regals, cedits per empreses i establiments locals, l'Ajuntament i l'entitat organitzadora. Es van sortejar més d'una quarantena de regals, entre els quals hi havia, espatlles de pernil, una caixa de gambes, plantes, ventiladors o un televisor. Un cop fet el sorteig, es va repartir coca i moscatell per a tots els assistents.
Després va continuar el ball. Grans i petits van sortir a la pista per ballar els ritmes actuals i de fa anys que van interpretar A Vives Veus. La gresca es va acabar passades les 3 de la matinada. La festa va comptar amb l'assistència de l'alcalde, Santi Broch, i de diversos regidors del Consistori. Aquesta activitat és possible gràcies a la feina, la dedicació i la il·lusió d'un grup de veïns del barri que la tiren endavant.

El sopar es va fer al carrer de Pare Anton Soteras
El sopar es va fer al carrer de Pare Anton Soteras

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48