Unes 200 persones comparteixen sopar i ball a la festa del barri de les Cases Noves

Dijous 01/08/2019

La revetlla de Sant Jaume del barri de les Cases Noves és una de les festes amb més tradició a la Pobla de Claramunt. Enguany, el dissabte 27 de juliol es va arribar a la vint-i-setena edició. Unes 200 persones, tant del poble com de poblacions veïnes, van compartir aquesta vetllada, que va incloure un sopar, ball amb el grup A Vives Veus i a la mitja part, un sorteig de regals.
La festa la van organitzar l'associació de veïns del barri, amb la col·laboració de l'Ajuntament. El carrer de Pare Anton Soteras estava decorat amb tires de colors, que recordaven les celebracions popular de fa anys. Cap a 2/4 de 10 del vespre, la gent va començar a arribar per sopar, que va servir el càtering Miq Mac, de Balaguer. Hi havia per escollir dos plats de primer i dos de segon, a més d'un menú per als més menuts i menudes.
Mentre els cambrers servien els cafès i les gotes, van sonar les primeres cançons del grup A Vives Veus. De mica en mica, la gent es va animar a sortir a la pista de ball. I a la mitja part, va arribar un dels moments més esperats d'aquesta festa, el sorteig de regals. Es van sortejar més d'una quarantena d'obsequis, cedits per empreses i establiments locals, l'Ajuntament i l'entitat organitzadora. Hi havia espatlles de pernil, torradores, flors, vals per anar a sopar i al final, un televisor.
Després del sorteig, es va repartir coca i moscatell. A continuació, va tornar a sonar la música que va durar fins passades les 3 de la matinada. Entre els assistents hi havia l'alcalde, Antoni Mabras, i diversos regidors i regidores del Consistori. El treball i dedicació dels membres de l'associació i dels veïns i veïnes fan que aquesta festa sigui possible any rere any.

El sopar es va fer al carrer de Pare Anton Soteras
El sopar es va fer al carrer de Pare Anton Soteras

L'àpat el va servir el càtering Miq Mac
L'àpat el va servir el càtering Miq Mac

Ball amb el grup A Vives Veus
Ball amb el grup A Vives Veus

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48