Una trentena d'expositors mostren els seus productes artesanals a la XII Exposició-Fira d'Art

Divendres 27/09/2019

El nucli antic va ser, un any més, el diumenge 22 de setembre al matí, l'entorn que va acollir l'Exposició-Fira d'Art, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. La proposta va arribar a la dotzena edició i va aplegar més d'una trentena d'expositors i expositores que van mostrar els seus productes artesanals.
L'activitat va començar a les 10 del matí i va durar fins a les 2 del migdia. El major nombre de públic es va concentrar a partir de les 12 del migdia. Les parades estaven distribuïdes entre la plaça de mossèn Pere Bosch, coneguda com els Jardinets, la plaça de l'Església i una part del carrer Major. D'expositors i expositores n'hi havia del municipi i d'altres localitats.
Els i les visitants, mentre passejaven pel nucli antic, van poder trobar pintures, bijuteria, pastisseria, fotografies, patchwork, espelmes, objectes decorats amb decoupage, scrapbook, de pell, moneders fets de ganxet, làmpades, carros i calesses, maquetes, entre d'altres. També hi havia representació d'entitats solidàries, com la Fundació SiD Moskita, Kimo-Kap i l'Associació Tatanka i de l'Agrupació Fotogràfica Castell de la Pobla de Claramunt.
Com en altres edicions, la Fundació SiD Moskitia va sortejar un quadre, que en aquesta ocasió va ser de la poblatana Roser Chiva. Els i les firaires van ser obsequiats amb l'esmorzar i un record de l'activitat. Al final, i, com cada any, es va fer una fotografia de grup amb tots els expositors i organitzadors de la iniciativa, als Jardinets. La proposta estava inclosa dins de la programació de l'Agenda Cultural, que es va iniciar el setembre i que s'allargarà fins al novembre.

Als Jardinets es van col·locar parades amb diversos productes
Als Jardinets es van col·locar parades amb diversos productes

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48