Una trentena de persones assisteixen al recital nadalenc del cantautor Toni Subirana

Dimarts 29/11/2016
Una trentena de persones van assistir, el dissabte 26 de novembre al vespre al Teatre Jardí, al concert que va oferir el cantautor Toni Subirana. El recital estava inclòs dins de la programació de les Festes Culturals, organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Pobla de Claramunt.
Subirana va presentar el seu darrer treball, que porta per títol "Cançons d'Advent i Nadal" i que inclou peces sobre poemes de temàtica nadalenca d'autors catalans de renom, com Joan Maragall, Jacint Verdaguer o Josep Carner. El cantautor, que també tocava la guitarra, va estar acompanyat a l'escenari per Alfons Rojo, guitarres, mandolina, violí, acordió i harmònica, i per Pep Pladellorens, piano. El local estava decorat amb motius nadalencs.
Al llarg de la seva carrera, Toni Subirana, nascut a Barcelona, ha musicat poemes d'autors molt coneguts, com Josep Maria de Segarra, Pablo Neruda, Antonio Machado o Joan Maragall. També escriu la lletra i composa la música d'alguns dels temes que porta a l'escenari. El 1986 va signar un contracte amb la discogràfica Hispavox, companyia amb la qual va enregistrar el seu primer disc de llarga durada. El 1994 va treure al carrer el treball "Toni Subirana canta Josep Maria de Segarra", que va portar a diversos escenaris de Catalunya i les Illes Balears. I un dels seus darrers disc és "Afectos especiales", que inclou tretze noves composicions inèdites. 
Actuació de Toni Subirana, al Teatre Jardí
Actuació de Toni Subirana, al Teatre Jardí
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:01