Una quarantena de nens i nenes participen als cursets de natació

Dimarts 24/07/2018

Una quarantena de nens i nenes, d'entre 3 i 10 anys, han participat, del 25 de juny al 20 de juliol a la Piscina Municipal, als cursets de natació. L'activitat la va organitzar la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i l'últim dia, el divendres a la tarda, es va fer la final en què es van lliurar els diplomes i les medalles als participants.
Primer, la quitxalla va fer una demostració del què havia après. Els joves nedadors estaven dividits en tres grups, segons el nivell. El primer grup, de 3 i 4 anys, va fer mitja piscina de cara sols o amb xurro i mitja d'esquena amb xurro. El segon, de 4 a 7 anys, va fer una piscina de crol i una d'esquena (els més petits amb xurro). I el tercer, de 8 a 10 anys, va fer una piscina de crol, una d'esquena i una de braça.
Tot seguit, es va fer el lliurament de diplomes i de medalles, que va anar a càrrec de l'alcalde, Santi Broch, i del regidor d'Esports, Juan Carlos Pérez.  També es va obsequiar la quitxalla amb una bossa de patates i un suc, obsequi de l'Ajuntament i del bar de la piscina. En aquesta edició, els monitors dels cursets van ser: Adrià López, Kenneth Casado i Elisenda Rabell.

Grup de nens i nenes que van participar als cursets de natació
Grup de nens i nenes que van participar als cursets de natació
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48