Un centenar de poblatans es tiren a l'aigua per l'esclerosi múltiple

Dijous 13/07/2017

Un centenar de poblatans i poblatanes es van tirar, el diumenge 9 de juliol, a la Piscina Municipal a favor de l'esclerosi múltiple, dins de la campanya Mulla't. Es van vendre 71 entrades i es van recaptar 330,50 euros que aniran destinats a aquesta iniciativa solidària. 
La campanya es va impulsar des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es va organitzar des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament i es va comptar amb la col·laboració de diversos voluntaris. Des del departament d'Esports municipal s'ha fet una molt bona valoració de la iniciativa, que fa anys ja s'havia fet i que ara s'ha recuperat. 
A més de tirar-se a l'aigua, els participants van poder adquirir diversos productes, com tovalloles, samarretes, bosses, pilotes i llibretes que es van poder comprar per col·laborar amb la fundació. L'activitat va comptar amb l'animació musical del grup Xillona.
Aquesta va ser la vint-i-quatrena edició del Mulla't, que es fa arreu de Catalunya. A l'Anoia, a més de la Pobla de Claramunt, hi va haver set municipis més que es van adherir a la iniciativa i que van ser: Igualada, Òdena, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Capellades, Piera i Masquefa. 

Remullada a favor de la campanya solidària del Mulla't
Remullada a favor de la campanya solidària del Mulla't
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 13/07/2017 13:22