Un centenar de persones es tiren a la piscina per l'esclerosi múltiple infantil

Dimecres 11/07/2018

Un centenar de persones es van tirar, el diumenge 8 de juliol a 2/4 d'1 del migdia, a la Piscina Municipal a favor de l'esclerosi múltiple. El Mulla't va arribar a la vint-i-cinquena edició i es va dedicar a l'esclerosi múltiple infantil.
La recaptació de les entrades del diumenge també es va destinar a aquesta causa solidària, a més d'una col·laboració econòmica de l'Ajuntament. Els diners que es van aconseguir amb les entrades van ser 462 €. Els participants, a més de remullar-se, van poder adquirir diversos productes de marxandatge, com tovalloles, necessers, bosses de platja, samarretes i llibretes.
La iniciativa es va impulsar des de la Fundació Esclerosi Múltiple i es va organitzar des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament, amb la col·laboració de diversos voluntaris. A l'Anoia, a més de la Pobla de Claramunt, hi va haver set municipis més que van participar en la iniciativa: Igualada (les piscines de l'Infinit i del Molí Nou), Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Jorba, Òdena, Capellades i la Llacuna.

La piscina municipal va participar en una nova edició del Mulla't
La piscina municipal va participar en una nova edició del Mulla't

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48