Un centenar de persones assisteixen a la representació d'El Petit Príncep

Dimecres 24/10/2018

Un centenar de persones, entre adults i infants, van assistir, el dissabte 20 d'octubre a la tarda, a la representació de l'obra El Petit Príncep que es va fer a l'escenari de l'Ateneu Gumersind Bisbal. L'escenificació va anar a càrrec del Grup Teatral de Capellades, sota la direcció de Pep Vallès.
L'agrupació capelladina va fer una gran posada en escena d'aquesta coneguda obra d'Antoine de Saint-Exupéry. També cal destacar l'excel·lent treball de tots els actors i actrius que van sortir a escena. La representació formava part de la programació de les Festes Culturals, organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament.
El Petit Príncep és un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un relat per a infants. Un aviador i un noiet vingut d'un altre planeta es troben al desert. El noi, el Petit Príncep, ens explica les seves experiències després d'haver voltat per l'univers i pel planeta Terra, i la seva relació amb la gent gran, amb els adults.
El Grup Teatral de Capellades va estrenar aquesta obra el novembre de l'any passat amb motiu de la celebració del quarantè aniversari. L'entitat va néixer el 25 de febrer de 1978 després que un grup de capelladins i capelladines aficionats al teatre haguessin tirat endavant un projecte ambiciós: retornar la tradició dels Pastorets a Capellades. D'aleshores ençà, són més de cent cinquanta persones, entre actors, actrius i tècnics, tots ells amateurs, les que han passat pel grup. En tot aquest temps s'han fet més de tres-centes representacions de les prop de seixanta obres o accions teatrals que s'han anat estrenant, com El retaule del flautista, La casa de Bernarda Alba, Tot esperant Godot, entre d'altres.

Representació d'El Petit Príncep, a l'escenari de l'Ateneu
Representació d'El Petit Príncep, a l'escenari de l'Ateneu

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48