Tres dies de festa al barri de les Garrigues

Divendres 12/07/2019

Les festes d'estiu a la Pobla de Claramunt no s'aturen i aquest segon cap de setmana de juliol li toca el torn al barri de les Garrigues. Des d'avui i fins diumenge, des de l'Associació de Veïns, amb la col·laboració de l'Ajuntament, s'organitzen una sèrie de propostes, com sopars, balls, una paella popular o activitats per a la quitxalla, que tindran lloc a l'entorn del parc infantil, al carrer de Girona.
Un sopar popular, el divendres a les 9 del vespre, en què cadascú es portarà el menjar de casa, serà el primer acte d'aquesta festa. Després de l'àpat, a 2/4 d'11 de la nit, els i les assistents podran ballar amb els ritmes de Fernando de Màxim.
El dissabte, de les 11 del matí a les 2 del migdia, hi haurà inflables per a petits i grans i festa de l'escuma, a càrrec de l'empresa Anima'ns. Els i les participants caldrà que portin banyador i xancletes. A les 4 de la tarda, es disputarà el dotzè torneig de petanca. Les inscripcions es podran fer un quart d'hora abans de l'inici de la competició.
A les 9 del vespre hi haurà un sopar popular, en què les persones que hi assisteixin podran menjar pa amb botifarra, formatge i refresc. Per assistir a aquest sopar caldrà haver comprat, prèviament, el tiquet. I un cop finalitzat el sopar, a partir de les 11 de la nit, hi haurà ball amb el duo Liberty.
El darrer dia de festa, el diumenge, a les 11 del matí, es jugarà el dotzè torneig de futbol i a les 12 del migdia hi haurà una demostració de Zumba, que és una novetat d'enguany. A continuació, es disputarà la final del campionat de petanca. A les 2 del migdia, hi haurà una paella popular, un dels actes que ja té tradició en aquesta festivitat. Per assistir a aquest dinar caldrà haver comprat, prèviament, el tiquet. Un bingo, a partir de 2/4 de 5 de la tarda, finalitzarà les propostes festives.

Sopar popular al barri de les Garrigues el 2018
Sopar popular al barri de les Garrigues el 2018

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48