Surt a licitació el canvi d'enllumenat del camp de futbol municipal

Dimecres 28/11/2018

L'Ajuntament ha tret a licitació l'obra del canvi d'enllumenat del Camp de Futbol Municipal del Pas Blau. Les ofertes es podran presentar fins al dimecres 5 de desembre a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. L'actuació té un pressupost de 58.207,09 (IVA inclòs).
El projecte consisteix en canviar els fanals de les quatre torres existents, que actualment tenen quatre focus i se'n posaran cinc de tecnologia led. Aquest canvi suposarà un estalvi mínim del 40 per cent i es pot arribar fins a un 80 per cent ja que serà regulable. Es passarà de 32 kilowatts de potència a 19. El termini d'execució de la intervenció que era de tres setmanes s'ha ampliat a deu, degut a la complexitat de dades tècniques del plec tècnic d'acord amb l'informe elaborat per un enginyer tècnic industrial.
L'obra compta amb una subvenció de 50.000 € de la Diputació de Barcelona. Aquesta ajuda econòmica s'inclou dins del Programa Complementari de Reforma i Millora d'Equipaments Locals, en el marc del Pla de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

Camp de futbol municipal del Pas Blau
Camp de futbol municipal del Pas Blau

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48