S'obren les inscripcions per al Casalet i el Juga al Nadal

Dimecres 20/11/2019

El període per inscriure's al Casalet i al Juga al Nadal ja està obert. Les inscripcions es podran fer fins al dijous 5 de desembre al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i de dilluns a divendres, de les 4 a les 7 de la tarda.
Les dues activitats les organitza l'Ajuntament i es faran els dies 30 i 31 de desembre i el 2 i 3 de gener. El preu és de 20 €. El Casalet està adreçat a la quitxalla des de P0 fins a P2 i es fa a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet. I el Juga és per als nens i nenes des de P3 fins a sisè i es fa a l'escola Maria Borés. Durant les quatre jornades, la quitxalla podrà participar en diferents propostes, com jocs i activitats relacionades amb l'hivern i les festes de Nadal. L'horari és de les 9 del matí fins a la 1 del migdia, amb un servei d'acollida, de 3/4 de 8 a 3/4 de 9 del matí i d'1/4 de 2 a les 2 del migdia, que tindrà el preu 1 € al dia per cada franja horària.
Per inscriure's caldrà portar la butlleta d'inscripció i una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social del nen o de la nena i del DNI del pare, mare, tutor o tutora. Les butlletes es poden trobar al Local Social de l'Ateneu, l'Ajuntament, el Cau Jove, l'escola Maria Borés i el web de l'Ajuntament. El pagament es podrà fer per transferència o amb targeta de crèdit o dèbit.

Edició del 2018 del Juga al Nadal
Edició del 2018 del Juga al Nadal

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21/11/2019 15:30