S'obren les inscripcions per al Casalet i el Juga al Nadal

Dimecres 22/11/2017

La regidoria d'Infància i Joventut ja han tret al carrer els programes del Casalet i del Juga al Nadal 2017, que es faran del 27 al 29 de desembre. Les inscripcions per a aquestes dues activitats es poden fer fins al dimarts 5 de desembre al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a les 12 del migdia, i de dilluns a divendres, de les 4 a les 8 de la tarda.
Les butlletes per inscriure's es poden trobar a l'Ajuntament, a l'Ateneu, al Cau Jove, a l'Equipament Infantil de can Galan i a l'escola Maria Borés. Junt amb la butlleta, cal portar una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social del nen o nena i del DNI del pare/mare o tutor/a. El preu de les dues activitats és de 20 euros cada una i el pagament s'ha de fer per transferència bancària o amb la targeta de crèdit o dèbit. 
El Casalet de Nadal es farà de les 9 del matí a la 1 del migdia a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet. L'activitat està adreçada als nens i nenes des de P0 fins a P2. Els infants podran cantar, ballar i realitzar diverses activitats i manualitats relacionades amb les festes nadalenques.
El Juga al Nadal està adreçat als nens i nenes des de P3 fins a sisè. Les activitats es faran de les 9 del matí a la 1 del migdia a l'escola Maria Borés. Durant les tres jornades del Juga la quitxalla participarà en diferents jocs i activitats relacionades amb el Nadal.
Tant en el cas del Casalet com del Juga es disposarà d'un servei d'acollida de 3/4 de 8 a 3/4 de 9 del matí i d'1/4 de 2 a les 2 del migdia. El preu serà d'un euro per cada franja horària.

Activitat del Juga al Nadal de l'any 2016
Activitat del Juga al Nadal de l'any 2016
Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05/09/2018 13:02