S'obren les inscripcions dels cursos i tallers per a la temporada 2018-2019

Dimecres 05/09/2018

La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament ja ha tret al carrer l'oferta de cursos i tallers per a la temporada 2018-2019. Les inscripcions ja estan obertes i es poden anar a fer al Local Social de l'Ateneu Gumersind Bisbal. S'ofereixen divuit activitats, entre les quals s'incorporen algunes novetats.
En l'oferta d'enguany s'introdueix un taller de ceràmica de tardor, previst per al dimarts 2 d'octubre, i un de tions de fang en família, per al dimarts 27 de novembre. Els cursos i tallers es divideixen en quatre blocs: cursos de formació, d'informàtica, tallers per triar i remenar i activitats per cuidar el cos i la ment.
En el primer bloc s'ofereix: elementary english, intermediate english, català nivell intermedi i alfabetització. En el segon: posa't al dia amb el mòbil, Windows 10 (novetats i aplicacions pràctiques - nivell intermedi) i la informàtica a l'abast de tothom (nivell bàsic). En el tercer bloc hi ha: manualitats, estímul personal d'iniciació a la pintura, patchwork, llenguatge musical i ganxet i mitja. I en el quart: pilates, classes dirigides (tonificació, ritmes llatins, steps, glutis, cardiobox, hit tono i full body), ioga i zumba.
Les activitats s'iniciaran entre mitjan de setembre i principi d'octubre i finalitzaran el juny. Les inscripcions per participar en les diferents propostes ja es poden fer al Local Social de l'Ateneu fins al divendres 14 de setembre, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a la 1 del migdia. I a partir del dilluns 17 de setembre, de dilluns a dijous, de les 9 a les 12 del matí, i, de dilluns a divendres, de les 4 de la tarda a les 8 del vespre. El pagament s'haurà de fer per transferència o bé amb targeta de crèdit o dèbit. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 087 800.

Taller de manualiats, al Local Social de l'Ateneu
Taller de manualiats, al Local Social de l'Ateneu

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48