S'obren les inscripcions del Casalet i del Juga a l'Estiu

Dimecres 15/05/2019

Les inscripcions per a les activitats d'estiu del Casalet i del Juga, organitzades per la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament, ja estan obertes. El termini per apuntar-se a aquesta dues propostes, adreçades a nens i nenes des de P0 fins a 12 anys, és fins al divendres 31 de maig, a l'Ateneu Gumersind Bisbal.
L'horari per inscriure's és de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 12 del migdia i de les 4 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre. Els fulls d'inscripció es poden trobar a l'Ajuntament, al web municipal i a l'Ateneu. A més del full d'inscripció, la fitxa mèdica i l'autorització, caldrà portar una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social del nen o de la nena, del DNI del pare/mare/tutor o tutora i del carnet de vacunes. El pagament es pot fer a través del banc, i caldrà portar el resguard, o amb targeta.
Pel que fa al Casalet d'Estiu, que es farà del 15 al 26 de juliol, els preus són: 30 euros per a una setmana i 60 euros per a dues setmanes. Quant al Juga a l'Estiu, que es farà del 25 de juny al 26 de juliol, el preu serà de 30 euros per a una setmana i de 120 € per a les cinc setmanes (es farà un descompte d'un 25 per cent per a un segon germà en el total de les cinc setmanes). També es farà el Juga a l'Estiu del 2 al 10 de setembre i el preu serà de 35 €. Tant al Casalet com al Juga hi haurà un servei d'acollida, al matí, de 3/4 de 8 a 3/4 de 9, i al migdia, d'1/4 de 2 a les 2, i tindrà un preu d'1 euro per franja horària.
El Casalet d'Estiu està adreçat a la quitxalla des de P0 fins a P2 i es farà a la Llar d'Infants Municipal Sol Solet, de les 9 del matí a la 1 del migdia. Els nens i nenes podran participar en diferents activitats, com jocs, danses, cançons, experimentació o remullades.
El Juga a l'Estiu està adreçat als nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. Les activitats es faran, de les 9 del matí a la 1 del migdia, a l'escola Maria Borés i a altres espais del municipi, com la piscina, els parcs o les places. Els participants podran gaudir de propostes diverses, com gimcanes, tallers de manualitats, sortides amb bicicleta i moltes aventures.

Grup de nens i nenes que van participar en l'edició de 2018 del Juga a l'Estiu
Grup de nens i nenes que van participar en l'edició de 2018 del Juga a l'Estiu

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48