S'obre l'agenda d'activitats nadalenques

Dijous 13/12/2018

La Pobla de Claramunt ja ha obert l'agenda d'activitats amb motiu de les festes de Nadal. Des de l'Ajuntament i des de les entitats locals s'organitza un ampli ventall de propostes, la majoria de les quals ja s'han convertit en una tradició. Les representacions dels alumnes d'anglès i dels nens i nenes de la llar d'infants, l'arribada del patge Faruk, la Copa Nadal de Natació o el Pessebre Vivent, són alguns dels actes programats per a aquests dies.
Des de la regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, es porten a terme diverses activitats adreçades al jovent poblatà. Del 3 al 14 de desembre, a l'espai juvenil a la tarda, es fa un taller de decoracions nadalenques i del 10 al 22 del mateix mes es disputa un campionat de Fifa 19. El dijous 13 de desembre, a les 5 de la tarda, es portarà a terme un taller de torrons i el dijous 20 de desembre, a les 6 de la tarda, tindrà lloc la festa de l'amic invisible.
A l'escola Maria Borés, a partir del dilluns 10 i fins al dijous 20 de desembre, es farà la campanya de recollida de joguines per a Creu Roja. Les donacions es podran fer de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 3 a les 5 de la tarda al vestíbul del centre. Els joguets han de ser nous, no bèl·lics i no sexistes.
El diumenge 16 de desembre, a la Sala Municipal d'Exposicions, s'inaugurarà la mostra de pintura de Fina Vives, que portarà per títol "Pinzellades del Mediterrani". L'acte inaugural tindrà lloc a la 1 del migdia i la col·lecció, organitzada per la regidoria de Cultura, es podrà visitar fins al 29 de desembre. L'horari d'obertura serà de dimarts a dissabte, de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.
El dilluns 17 de desembre, a 2/4 de 9 del vespre al Teatre Jardí, tindrà lloc la recepció de Nadal que cada any ofereix l'Ajuntament als treballadors i treballadores i a les entitats locals. El dimarts 18 de desembre, a partir de les 7, l'Ateneu Gumersind Bisbal acollirà la representació que els nens i nenes de la Llar d'infants Municipal Sol Solet oferiran als pares, mares i familiars.
El dimecres 19 de desembre, també a les 7 de la tarda i a l'Ateneu, l'alumnat de les classes d'anglès oferirà una escenificació que enguany tindrà com a temàtica el concurs Got Talent. A més de la representació, es rebrà la visita del Pare Noel. Les dues representacions les organitza la regidoria d'Educació i el professorat.
Per al dijous 20 de desembre, a les 7 de la tarda a l'Ateneu, la regidoria de Benestar Social està preparant una festa de Nadal amb una demostració de sevillanes, sardanes i balls en línia. Un cop finalitzi la demostració, s'oferirà un pica-pica amb productes nadalencs per als assistents.
L'agenda d'activitats de Nadal es tancarà el 5 de gener, amb la cavalcada de Reis. A més dels actes esmentats, la Pobla de Claramunt acollirà la Copa Nadal de Natació, el Pessebre Vivent, el concert de Nadal de la Coral La Lira, el Casalet i el Juga al Nadal, entre d'altres propostes.

Pessebre Vivent, al nucli antic
Pessebre Vivent, al nucli antic

Continguts del web relacionats

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48