Santi Broch fa una crida a la llibertat d'expressió i a la convivència

Dilluns 17/09/2018

L'alcalde, Santi Broch, va fer una crida a la llibertat d'expressió i a la convivència durant el discurs institucional de la Diada Nacional de Catalunya. "Els catalans i les catalanes seguim defensant aquells valors que considerem imprescindibles per a la nostra societat i que ens identifiquen com a poble: la pau, la llibertat, la convivència, el respecte democràtic i la llibertat d'expressió".
L'acte va tenir lloc el dimarts 11 de setembre al matí en el marc del parc del Mil·lenari. Santi Broch, acompanyat de la majoria de regidors i regidores del Consistori, va extreure part de les seves paraules del manifest de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). L'alcalde poblatà va fer èmfasi en el fet que la diada d'enguany estava marcada per l'1 d'octubre de 2017, "un dia que va canviar-ho tot, tant políticament com socialment".
El màxim representant del Consistori es va referir al paper del món municipal en tot el procés que està vivint el país. "Els alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores del món local - va afirmar- seguirem, sempre, al costat dels ciutadans i amb el compromís inalterable de ser un dels garants en la defensa dels drets i llibertats de la ciutadania. El municipalisme català estarà al costat dels nostres veïns i veïnes de manera inqüestionable".
En el transcurs del seu parlament, Broch també va demanar l'alliberament dels presos polítics i dels exiliats i "la fi definitiva de la persecució ideològica contra aquells que defensen pacíficament els seus postulats polítics". L'alcalde va finalitzar el seu discurs amb un Visca la llibertat i visca Catalunya. Tot seguit, van sonar Els Segadors.
Abans de l'acte institucional, un bon nombre de nens i nenes i de pares i mares van passar una bona estona ballant i cantant amb l'espectacle Boti-Boti. La jornada es va acabar amb un aperitiu per a tots els assistents i una ballada de sardanes. Aquestes activitats estan incloses dins de la programació de les Festes Culturals, que s'organitza des de la regidoria de Cultura.

Parlament de l'alcalde, Santi Broch, durant l'acte insititucional de la Diada
Parlament de l'alcalde, Santi Broch, durant l'acte insititucional de la Diada

Espectacle infantil al parc del Mil·lenari
Espectacle infantil al parc del Mil·lenari
 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 16/07/2020 15:48